2017-06-01 14:46:16• hírek • Szatmár.ro

Vidám gyermeknap a Kossuth-kertben

Sok volt a jókedv és az érdeklődő a polgármesteri hivatal és a G. M. Zamfirecu Művelődési Központ által szervezett gyermeknapi rendezvényen.

A hétvégén megrendezendő Családi Hétvége nulladik napja is lehetetett volna a polgármesteri hivatal és a művelődési központ által a Kossuth-kertben szervezett gyermeknap. A rendezvény igen jól sikerült, sok volt az érdeklődő felnőtt és gyermek egyaránt. A színpadon egymást követték a műsorszámok, több mint tíz produkciót láthattunk, amelyek egy kisebb versenyben is részt vettek. A gyerekeket szórakoztató csoportok és animátorok nagyon jó hangulatot teremtettek, közben a kereskedőknél jól fogytak az édességek és az üdítők, de a kürtőskalács is.

A rendezvény ugyan 15 óra után véget ért, de pénteken folytatódik. Június 2-án 12 órakor szintén a Kossuth-kertben lép fel a magyarországi Veronaki zenekar a Libabál Koncerttel. A Gőgös Gúnár Gedeon írónője Varga Katalin, Tarján Veronikának, az együttes frontemberének a nagymamája. Veronika a könyvben szereplő nagyszerű írásokat dalokká varázsolta. A zenéket Mogyoró Kornél és Fejér Simon Pál szerezték.

A világzenei hangzásban a magyar és erdélyi népzenei elemek mellett, fellelhető a balkáni, a blues, valamint a pop zene hangzásvilága.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: